Recensioner

Livmoder bygger en bebis

När vi letade tryckeri kändes det svårt att orientera oss bland alla tryckerier i Baltikum, var skulle vi börja? Men så hittade vi Europatryck och Eric blev bron mellan oss och tryckeriet. Hjälpsam, snabb och bra kommunikation. Också väldigt skönt med en personlig kontakt! Vi har anlitat Europatryck för boktryck i ett par år nu, och planerar att fortsätta med det!

Anna & Maja / Skapare av Liv Livmoder

Tomteboda

Vi har med hjälp av Europatryck tagit fram en högkvalitativ bok i coffetableformat och fått utmärkt hjälp vad gäller alla delar i processen. Allt från pappersval och prover till ”finliret”. Det är något vi uppskattar och gör att vi känner oss väldigt trygga i arbetet. Att sedan resultatet blev utmärkt bekräftar bara hur gott samarbetet var. Nu beställer vi en nyöversatt upplaga.

André Wachholz / Wachholz Kommunikation Aktiebolag

Tant Wussi

Vi har anlitat Eric Björk på Europatryck för våra serieromaner, och är mycket nöjda med den service vi har fått. Eric har hittat bra lösningar på problem vi har stött på, och böckerna från de olika tryckerierna håller alltid hög kvalitet. Jag kan varmt rekommendera Europatryck!

Ellinor Broman, Palabra förlag

I ett team av många änglar

Jag är väldigt nöjd med Europatryck! Det var snabb återkoppling hela tiden och en bra kommunikation både mellan mig och dem samt mellan min formgivare och Europatryck. Jag hade också något stavfel i min text vilket upptäcktes snabbt av dem, så det kändes tryggt att de verkligen var observanta. Det var över förväntan. Jag fick också bra stöd och tips hela tiden och kände att jag kunde ställa frågor. Boken levererades också i rätt tid och såg lyxigare ut än vad jag föreställt mig innan. Rekommenderas verkligen!

Cecilia Västgöte

Ömsesidig Respekt

Jag och min formgivare Eva kan varmt rekommendera Eric och Europatryck. Vi blev bemötta på ett sätt som visade på mycket kunskap vilket gav trygghet. Eric är noggrann, han tar sig tid att ta reda på vad kunden önskar så att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Vi mycket nöjd med bildkvalité och papper enligt den rekommendation som vi fick. En mycket bra prisbild.
Är tacksam för hur boken blev. Vi är nöjda kunder!

Mona Hedström

Add Health Media

Europatryck har varit en pålitlig leverantör till oss i flera år. Vi har några återkommande arbeten som vi alltid anlitar dem för och vi är lika nöjda varje gång. En och samma kontaktperson hos både oss och dem effektiviserar kommunikationen och gör att man slipper lägga onödig tid på utförliga briefer till flera olika tryckerier. Vi värdesätter deras snabba återkoppling, tydliga offerter, konkurrenskraftiga priser och trevliga bemötande!
Dock kan ledtiderna kan vara lite längre än hos svenska tryckerier vilket kräver lite mer framförhållning.

Moa Järefäll / Add Health Media

MMA Superior Challenge

Jag är mycket nöjd med Europatryck och Eric Björk som varit leverantör till oss i fem år. De är superprofessionella, har konkurrenskraftiga priser, har bra kvalitet, levererar i tid och är en helhetsleverantör som kan allt.

"Babak Ashti / Grundare av Superior Group International"

Produktkatalog 3M

Vi har jobbat tillsammans med Europatryck i flera år och är väldigt nöjda med samarbetet. Att ha en lokal kontakt underlättar verkligen kommunikationen och bidrar både till högre kvalitet och en snabbare process. Prisbilden gör att vi som byrå kan vara konkurrenskraftiga i hela leveransen samtidigt som vi kan erbjuda en hög kvalitet. Det känns tryggt att ha Europatryck som partner.

Gabriel Alenius / Background

Att så ett frö

Europatryck hjälpte mig att trycka min första bok. Jag hade själv ingen aning om hur jag skulle tänka och ingen kunskap om tryck. Eric hjälpte mig med goda kunskaper och stort tålamod och boken blev helt perfekt. Jag är så nöjd och att använda mig av Europatryck nästa gång jag trycker en bok är en självklarhet. Så skönt att ha någon att hålla i handen när man gör något så svårt som att skapa en bok för första gången. Jag var nöjd med allt från bokens kvalitet till prisnivån som Europatryck erbjöd oss.

Christine Billinger / Fröken Malms Barnvaktsbyrå

Tillsammans genom pandemin

Europatryck och projektledaren Eric Björk var ett ovärderligt stöd genom hela processen. De har tillgång till ett fantastiskt nätverk av leverantörer, står för en service utöver det vanliga och bidrar med konkreta underlag och en expertis som gör beslutsprocessen mycket enklare. Jag rekommenderar Europatryck varmt!

"Måns Eriksson / Content Director, Tale Content"

Konstbok – Ulf Lundell

”Jag är nöjd med den service vi har fått från Europatryck. All information har varit tydlig. Kommunikationen har varit snabb, rak och korrekt. Vi har fört en diskussion om materialval och utförande som har varit givande för produkten. Vår konstbok, som är en 3,2 kg tung pjäs på 550 sidor, blev som vi hade önskat oss. Vi fick en svag böjning i pärmen vid leverans men fick snabbt svar att det berodde på fuktskillnad och att det skulle lägga sig. Vilket det gjorde. Vi tog in offerter från svenska tryckerier men ingen kunde konkurrera med priset vi fick från Europatryck. Det har varit smidigt att ha Eric som kontaktperson och allt har följt plan. Den enda malören var att böckerna kom fram en dag för tidigt, vilket ställde till det i planeringen. I vårt projekt har Europatryck och Eric Björk varit en trygg och kompetent leverantör.”

"Karl-Magnus Boske"

37 bartenders serving Stockholm

Vi har anlitat Europatryck till att trycka allt från fotoböcker till lite finare bröllopsinbjudningar. De är mycket kunniga och har gett oss bra vägledning. De har även hjälpt oss med egna förslag och idéer för att skapa en kreativ trycksak ur ett trycktekniskt perspektiv. Vi upplever även att tryckkvaliten de erbjuder är mycket högre än billiga småtryckerier och lika god kvalitet som stora etablerade svenska tryckerier. Priserna är dessutom mycket konkurrenskraftiga.

"Annika Danielsson / Integrato Sverige AB"

Cartoon – Vätterns Fasa

Jag är överlag positiv till min kontakt med er och har rekommenderat er för andra som funderar på att ge ut en boktitel. Jag har ännu bara gett ut en titel hos er men återkommer gärna. Tycker prisbilden var mycket bra och det kändes smidigt och tryggt att ha en svensk kontakt. Tryckkvaliteten var absolut jämbördig med produktioner jag gjort i Sverige och jag återkommer gärna som kund.

"Christina Jonsson / Illustratör"

Prestationsprinsen

Vi fick goda råd vid pappersval av både omslag och inlaga och det underlättar att ha en svensk kontakt att bolla alla trycktekniska frågor med. Servicen var alldeles utmärkt och vi är mycket nöjda med både kvalitet och prisbild.

"Malin Barthelsson / Barthelsons Förlag"

Kokbok Georgien

Detta var vår första bok, en kokbok som vi hade stora ambitioner med! En bok som skulle introducera ett helt nytt kök, det georgiska, men också mat och vinkultur och en hel del historia och kuriosa. Vi hade satsat mycket på snygga bilder, bra texter och en genomtänkt och vacker form. Det var oerhört viktigt med ett tryck som höll hög kvalitet, men också till ett bra pris eftersom vår budget var begränsad. Vi fick mycket stöd och hjälp av Europatryck och det betydde mycket för oss. Att ha en kontaktperson i Sverige att diskutera med, som vi kände förtroende för och som förstod vad vi ville med vår bok var också mycket värdefullt. Vi upplevde att Eric var mycket snabb och flexibel och hade en god relation med tryckeriet.

Anastasia Lundqvist och Charlotte Pruth
up